Toen ik 14 jaar oud was, speelde ik in Groningen onder een regisseur die als motto had "Lekker speul'n". Mijn moeder is Nederlands en mijn vader is Brits en toen al had ik een sterke ambitie om in Engeland te gaan acteren. 

 

Na de middelbare school ben ik gaan studeren aan de FAAAM (Film Actors Academy Amsterdam). In mijn 3e jaar kreeg ik de kans om auditie te doen voor East 15 Acting School in Londen. Daar werd ik aangenomen en nu werk ik vooral daar als acteur.

 

Na het opvoeren van Jon Fosse's 'Girl In Yellow Raincoat' in het Tristan Bates Theatre in 2017, geregisseerd door Simon Usher, heb ik regelmatig workshops en lezingen gedaan met zijn theatergezelschap 'Presence Theatre', waaronder een lezing met Simon Stephens.

 

Ik produceerde en speelde in een productie van Ved Sapru's 'Moonstruck' in het Ovalhouse Theatre, geregisseerd door Michael Grieser Johns.

 

Onlangs heb ik een aantal Nederlandse audioboeken opgenomen voor 'Bookchoice' in de Pinewood studio's. 

 

Als acteur probeer ik altijd zo dicht mogelijk met de schrijver van het script te werken. Dit doe ik door de structuur van het script te bestuderen en de functie van een karakter te bepalen. Dit helpt me om heldere beslissingen te nemen over het character in de context van het script. Om het verhaal tot leven te brengen. 

Welkom op mijn website. Mocht je vragen hebben, stuur me gerust beneden aan de pagina een bericht.

Adam

 

 

 

 

 

 

Agent

International Actors London

ialagents@gmail.com
Penthouse 11
Bickenhall Mansions
Bickenhall Street
London
W1U 6BR

020 7125 0539

Direct

© 2020 by Adam Tyler